RESTYLE syateljé – Från passion till verklighet

Syateljé RESTYLE började som alexandra&mia i Korsholm år 2011.

Maria Holm är sedan många år tillbaka ensam ägare och sedan 2014 har syateljén funnits i centrum av Vasa med tre anställda. Trots namnbyte och förändringar i vår visuella kommunikation är tjänsterna och värderingarna i grunden samma som förut.

Vi hjälper våra kunder med alla tänkbara klädbekymmer och anpassar oss enligt varje unikt behov. Enligt oss ska lösningarna vara smarta men personliga. Därför erbjuder vi en fullkomlig helhet som inkluderar allt från omsömnad och reparation, till nysömnad av damkläder och hjälp med inredningstextilier.

Vi jobbar utgående från en stor kärlek för miljön.

Hållbarhet är ett begrepp som blivit allt viktigare på de flesta plan i samhället under de senaste åren, och det är även ett ledord hos oss på RESTYLE syateljé. Vår stora passion ligger i att uppmuntra till ett mera etiskt tänk när det gäller textilier och klädkonsumtion, samt att inspirera till reparation framom nyköp.

Att låta reparera sina kläder istället för att köpa nya är ett miljömedvetet och hållbart beslut som samtidigt stöder lokala hantverkare.

Med våra tjänster vill vi därför lyfta fram vikten av kvalitativa tyger och betydelsen av att erbjuda våra kunder personlig service i en trygg miljö. Varmt välkommen att titta in i vår butik och syateljé RESTYLE i Vasa centrum!

 

Välkommen till RESTYLE syateljé!

Du hittar oss på Storalånggatan 28-30 i Vasa centrum.

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!