RESTYLE – unelmista todeksi

Uudistussuunnitelmat ovat hautuneet mielissämme jo pitkän aikaa, joten kun saimme tähän mahdollisuuden kesällä, päätimme satsata. RESTYLE by Mia on kuluneen vuoden aikana tehtyjen uudistusten sekä monen vuoden haaveilun lopputulos.

Tässä me nyt vihdoin olemme – meillä on uusi nimi, uudistettu liike sekä uusi vaatemallisto! Yli yhdeksän yrittäjävuoden jälkeen tuotemerkin päivitys tuntuu paitsi tarpelliselta, myös erittäin inspiroivalta. Mutta keitä me oikeastaan olemme ja miten liikkeemme eroaa aikaisemmasta?

RESTYLE aloitti alexandra&mia-ompelimona Mustasaaressa vuonna 2011.

Maria Holm on ollut useiden vuosien ajan yrityksen ainoa omistaja, ja vuodesta 2014 lähtien ompelimo on sijainnut Vaasan keskustassa, ja sillä on kolme työntekijää. Nimen ja visuaalisen ilmeen muutoksista huolimatta palvelumme ja arvomme ovat edelleen samat kuin aiemmin.

Autamme asiakkaitamme kaikissa mahdollisissa vaatetuspulmissa sopeuttaen ratkaisut aina kuhunkin tarpeeseen sopiviksi.

Mielestämme ratkaisujen tulisi olla fiksuja, mutta yksilöllisiä. Haluammekin tarjota palvelukokonaisuuden, joka sisältää kaiken korjaus- ja muokkausompelusta naisten vaatteiden uusiotuotantoon ja sisustustekstiileihin.

Teemme työtämme rakkaudesta ympäristöön.

Kestävyys on käsite, joka on tullut koko ajan tärkeämmäksi viime vuosina monilla yhteiskunnan tasoilla, ja se on myös avainsana meillä RESTYLE:ssa. Intohimomme on kannustaa ihmisiä eettisempään ajatteluun tekstiilien ja vaatteiden kulutuksen suhteen ja innostaa korjauksiin ja muokkauksiin.

Vaatteiden korjauttaminen uusien ostamisen sijaan on ympäristötietoinen ja kestävä päätös, joka tukee samalla paikallista käsityötä. Palveluissamme haluamme siten tuoda esiin laadukkaiden kankaiden merkityksen sekä henkilökohtaisen palvelun tärkeyden. Tervetuloa tutustumaan meihin liikkeessämme osoitteessa Pitkäkatu 28–30, Vaasa!

Tervetuloa meille!

Löydät ompelimo ja liike RESTYLE by Mia Pitkäkadulla 28–30, Vaasassa

Kartta ja aukioloajat

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!