Restyle collection

I syateljén i Vasa centrum syr vi upp vår egendesignade klädkollektion. Multifunktionella damkläder som passar vardag som fest, tillverkas på beställning för att undvika överproduktion. Kläderna är lokalproducerade i hållbara material, och vi designar även i Zero Waste metoden som undviker tygspill. Välj bara modell, färg, storlek och längd så syr vi upp din beställning. Önskar du skräddarsydd längd på klänning, kjol eller byxor, ta kontakt med oss i samband med din beställning så ordnar vi det utan extra kostnad!

LINNEGardiner

Tidlösa gardiner skräddarsydda enligt dina fönsters mått. Välj från vår klassiska linnekollektion med stort urval storlekar, eller besök oss i vår butik och måttbeställ med egna mått och bekanta dig med vårt stora urval beställningstyger från bl.a Lauritzon’s. Hittar du inte rätt storlek för dina fönster? Eftersom vi syr upp alla gardiner på beställning har du möjlighet att få gardinerna skräddarsydda, ta kontakt!

Klädvård

Med rätt vård håller dina kläder längre och du sparar på både miljö och plånbok! Här hittar du de allra bästa verktygen för att ta hand om favoritkläderna i din garderob; steamers, klädborstar, noppborttagare, fläckborttagare och ekologiska tvättmedel.

KLÄDREPARATIONER

Har dragkedjan gått sönder, en söm spruckit under ärmen eller har du fått ett stort hål i grenen på favoritjeansen? Vi reparerar dina kläder så att du kan älska dem längre!

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!