Ostoehdot

Tietoa yrityksestä RESTYLE

Yrityksen tiedot:
RESTYLE By Mia Ab Oy
Pitkäkatu 28-30
65100 Vasa SUOMI
y-tunnus: 2429032-1
hello@restyle.fi

RESTYLE on erikoistunut tekstiileihin. Verkkokaupasta voit tilata naisten vaatteita, vaatehuoltotuotteita, vaatteiden korjauksia ja verhoja.

Tilaaminen

Jos olet alle 18-vuotias, verkkokaupassa ostamiseen vaaditaan huoltajan lupa. Kun olet tehnyt tilauksen, sähköpostiosoitteeseesi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistuksesta löydät kaikki tiedot tuotteista, hinnasta, laskutuksesta ja toimitusosoitteesta.
Jos tilausvahvistuksessa on virheitä, sinun tulee ottaa meihin yhteyttä välittömästi sähköpostitse osoitteeseen hello@restyle.fi.

 

TOIMITUS

Normaali toimitusaika ovat 2-18 päivää maksun vastaanottamisen jälkeen. Kaikki tilaukset voidaan myös noutaa kaupastamme ilman lisäkustannuksia, valitse silloin lähetysvaihtoehto ’nouto myymälästä’.

Huomioithan, että toimitusaikamme on tavallista pidempi, koska meillä ei ole varastoa, vaan valmistamme useimmat tekstiilit tilauksesta. Jos tarvitset tuotetta tiettyyn päivämäärään mennessä tai haluat tuotteesi räätälöitynä, ota yhteyttä tilauksesi yhteydessä ja kerromme sinulle, jos se on mahdollista.

Huomioithan myös, että toimitusajat voivat vaihdella sesonkien mukaan. Jos toimitus viivästyy (emmekä ole ilmoittaneet pidemmästä toimitusajasta), ota meihin yhteyttä sähköpostitse: hello@restyle.fi.

Tilauksista, joita ei ole noudettu ja jotka palautuvat meille, veloitamme lähetys- ja käsittelymaksun 20 €.

Jos pakettisi on vaurioitunut saapuessaan sinulle, ota heti yhteyttä kuljetuspalveluun. RESTYLE ei ole vastuussa tuotteen vahingoittumisesta kuljetuksen aikana.

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan euroina, ja ne sisältävät 24% Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja, jotka johtuvat toimittajien hinnanmuutoksista, hinnaston painovirheistä ja/tai virheellisistä tiedoista johtuvista hintavirheistä, ja pidätämme oikeuden hintojen säätämiseen.TUOTETIEDOT

Pidätämme oikeuden tällä sivustolla esiintyviin lyöntivirheisiin sekä tuotteiden loppumiseen.
Emme takaa, että kuvat esittävät tuotteiden ulkonäköä täydellisesti, koska näytössä sekä valokuvan laadussa ja tarkkuudessa voi esiintyä värieroavaisuuksia. Värieroavaisuus ei ole syy reklamaatioon, jos asiakas ei ole pyytänyt värinäytettä kankaasta etukäteen.
Pyrimme aina parhaamme mukaan esittämään tuotteet mahdollisimman tarkasti.

Peruuttamisoikeus

Kun ostat tavaroita verkkosivustolta, sinulla on asiakkaana 14 päivän peruuttamisoikeus, joka on voimassa siitä hetkestä, kun olet saanut tilaamasi tuotteen. Huomaa, että peruutusoikeus koskee vain tavallisia tuotteita ja kokoja. Peruuttamisoikeus ei koske räätälöityjä mittatilaustuotteita, jotka on tilattu muissa mitoissa kuin vakiokokona.

Peruutusoikeutta käyttäessäsi:

RESTYLE on pieni yritys, joka ei pidä varastoa, vaan ompelee useimmat tekstiilit tilauksesta.
Jos et ole varma tuotteen väristä ja/tai kankaan laadusta, sinulla on mahdollisuus saada kangasnäyte postitettuna kotiisi ennen tilauksen tekemistä, jotta välttyisimme virheellisiltä ostoksilta.
Jos haluat, että tuotteesi ommellaan muiden kuin sivullamme määriteltyjen mittojen mukaan, ota meihin yhteyttä osoitteessa hello@restyle.fi ja selvitämme, onko se mahdollista.

Jos kuitenkin haluat peruuttaa ostoksesi, ilmoita siitä meille kirjallisesti osoitteeseen hello@restyle.fi 14 kalenteripäivän kuluessa ostoksesta.
Viestissä on ilmoitettava selkeästi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumero ja tuotteet, joihin palautus koskee.
Voit mielellään ilmoittaa myös palautuksen syyn.

Palauta tuotteet meille välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta. Olet vastuussa palautuskuluista, toimituksesta ja tuotteiden kunnosta palautuksen yhteydessä, joten tuotteet on lähetettävä alkuperäisissä pakkauksissaan hyvin pakattuina. Tuotteet voidaan palauttaa myös suoraan kivijalkakauppaan, jolloin toimituskuluja ei lisätä.

Pidätämme oikeuden vähentää osan palautettavan tuotteen hinnasta, joka vastaa arvon alenemista tuotteen alkuperäiseen arvoon verrattuna, jos tuotetta on käytetty tai se on vahingoittunut.

Peruuttamisoikeus ei koske:

Peruuttamisoikeus ei koske räätälöityjä tai mittatilaustyönä valmistettuja tuotteita, jotka on tilattu muissa mitoissa kuin vakiokokona.
Peruuttamisoikeus ei koske palveluita, jotka on saatu päätökseen ja joissa olet nimenomaisesti suostunut palvelun aloittamiseen.

Reklamaatiot ja valitukset

Tarkastamme kaikki tuotteet ennen niiden lähettämistä. Jos tuote on kuitenkin virheellinen tai lähetetty väärin, sitoudumme nykyisen kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti korjaamaan vian ilmaiseksi. Sinun on aina ensin otettava yhteyttä meihin ennen viallisen tuotteen palauttamista. Valitus tulee lähettää osoitteeseen hello@restyle.fi välittömästi vian havaittua. Reklamaatioaika on 30 päivää.

Kuinka teen reklamaation?

Virheistä ja viallisuuksista tulee aina ilmoittaa osoitteeseen hello@restyle.fi viestillä, jossa on nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumero ja virheen kuvaus. Jos emme pysty korjaamaan virhettä tai toimittamaan tilalle vastaavaa tuotetta, hyvitämme sinulle viallisen tuotteen hinnan sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. Vastaamme paluulähetyksestä hyväksyttyjen reklamaatioiden osalta.
Pidätämme oikeuden hylätä reklamaation, jos käy ilmi, että tuote ei ole viallinen voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaan.

Vastuunrajoitus

Emme vastaa tuotteesta mahdollisesti aiheutuvista epäsuorista vahingoista.
Emme ota vastuuta viivästyksistä/virheistä, jotka johtuvat yrityksestä riippumattomista olosuhteista (Force Majeure, ylivoimainen este). Nämä olosuhteet voivat olla esimerkiksi työriita, tulipalo, sota, viranomaispäätös, tavarantoimittajan toimittamien toimitusten väheneminen tai loppuminen. Lisäksi emme ota mitään vastuuta tuotteisiin tai tuotteen ominaisuuksiin tehdyistä muutoksista, joita vastaava tavarantoimittaja on muuttanut, ja muista tekijöistä, joita emme voi hallita.

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!