TIETOSUOJASELOSTE

Evästeet

Tietosuojalain mukaan verkkosivuston kävijöille on ilmoitettava evästeiden käytöstä yksityisyyden suojaamiseksi. Evästeen tietoja voidaan käyttää käyttäjän verkkoselaamisen seuraamiseen. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka vierailemasi verkkosivusto pyytää tallentamaan tietokoneellesi, jotta se voi käyttää erilaisia ​​toimintoja. Voit asettaa selaimesi hylkäämään evästeet automaattisesti.

Henkilö​​tiedot

Ostamalla RESTYLE By Mia Ab Oy:n verkkokaupassa tai liikkeessä hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja henkilötietojesi käsittelyn. Suojaamme yksityisyyttäsi ja keräämme vain tarvitsemamme tiedot tilauksesi käsittelyyn. Emme koskaan myy tai välitä tietojasi kolmansille osapuolille ilman laillista perustetta.

RESTYLE Mia Ab Oy vastaa asiakkaana antamiesi henkilötietojen käsittelystä. Käytämme henkilötietojasi voidaksemme käsitellä tilauksesi sekä silloin, kun olet tilannut uutiskirjeen tai tarjouskampanjan – voidaksemme mukauttaa markkinoinnin yksilöllisiin tarpeisiisi.

Alla olevat tiedot ovat yhteenveto siitä, miten tallennamme ja käsittelemme tietojasi tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Mitä ovat henkilötiedot?

Henkilötiedot ovat kaikkia ne tiedot, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti liittää luonnolliseen henkilöön.

Mitä tietoja säilytämme?

Voidaksemme käsitellä tilauksesi ja vastata tilaustasi koskeviin kysymyksiin (asiakaspalvelu), tallennamme etu- ja sukunimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi ja ostohistoriasi.
Tietojasi säilytetään niin kauan kuin meillä on oikeusperusta tietojen käsittelyyn, esimerkiksi välisemme sopimuksen täyttämiseen tai esimerkiksi kirjanpitolain mukaisen laillisen velvoitteen noudattamiseen.

Oikeusperusta

Ostoksen yhteydessä antamiasi henkilötietojasi käsitellään kanssasi tehdyn sopimuksen loppuun saattamiseksi.
Markkinointi, tarjouskampanjat ja vastaavat tapahtuvat suostumuksellasi.

Mitä tietoja jaetaan ja mihin tarkoitukseen?

Maksupalveluntarjoaja: Kun teet ostoksen, tiedot jaetaan maksupalveluntarjoajamme kanssa. Tallennettuja tietoja ovat etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Jos päätät maksaa laskulla, maksupalveluntarjoajan tallentaa myös sosiaaliturvatunnuksesi. Tiedot tallennetaan ostoksen loppuunsaattamiseksi ja osapuolten suojaamiseksi petoksilta.
Kuljetusyritys: Jotta voimme toimittaa tilauksesi ja täyttää sopimuksemme, meidän on jaettava tarkat tiedot kuljetusyrityksen kanssa. Kuljetusyritykselle jaetaan etunimi, sukunimi, toimitusosoite ja sähköpostiosoite ja/tai matkapuhelinnumero. Teemme yhteistyötä Postin, Matkahuollon ja DHL:n kanssa.
Pankki: Kun teet ostoksen laskulla, tiedot, kuten nimesi, tilinumero ja maksutapahtuma, jaetaan pankkimme kanssa.
Uutiskirje: Jos olet päättänyt tilata uutiskirjeemme, etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi jaetaan uutiskirjeemme toimittajalle.

Käyttöoikeus

Sinulla on oikeus saada ote kaikesta sinua koskevasta tiedosta. Ote toimitetaan sähköisesti luettavassa muodossa.

Oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus pyytää meitä päivittämään virheellisiä tietoja tai täydentämään puutteellisia tietoja.

Oikeus tulla unohdetuksi

Voit pyytää sinua koskevien tietojen poistamista milloin tahansa. Poistamisoikeuteen on muutama poikkeus, kuten lakisääteisen velvoitteen täyttäminen (esimerkiksi kirjanpitolaki).

Tietosuojasta vastaaminen

RESTYLE Mia Ab Oy vastaa henkilötietojen säilyttämisestä ja käsittelystä verkkokaupassa, ja varmistaa, että sääntöjä noudatetaan.

Näin suojaamme henkilötietosi

Käytämme alan standardeja, kuten SSL/TLS ja yksisuuntaisia ​​hajautusalgoritmeja arkaluontoisten tietojen, kuten henkilötietojen ja salasanojen, tallentamiseen, käsittelyyn ja kommunikointiin turvallisella tavalla. Käytämme WooCommerce-alustaa.

Muutokset yleisiin ehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja milloin tahansa. Ehtojen muutokset julkaistaan verkkosivustollamme. Muutetut ehdot katsotaan hyväksytyiksi tilauksen tai verkkosivustokäyntien yhteydessä.

Kiistatilanteet

Siinä tapauksessa, että erimielisyyttä ei voida ratkaista sopimuksella yrityksen asiakaspalvelun ja asiakkaan kanssa, voit asiakkaana kääntyä Suomen kilpailu- ja kuluttajaviraston reklamaatiopalvelun puoleen. Muun EU-maan kuin Suomen asukkaiden valitukset voidaan tehdä verkossa Euroopan komission riitojenratkaisufoorumin kautta, katso http://ec.europa.eu/consumers/odr

Kiistatapauksissa noudatamme riidanratkaisuelimen päätöksiä. Näiden yleisten ehtojen tulkintaa tai soveltamista koskevat riidat on tulkittava Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Restyle