RESTYLE OMPELIMO KUNI

Tervetuloa RESTYLE-ompelimoon! Ei remonttiprojekti ole liian pieni tai liian suuri. Onko sinulla vaatteita, jotka haluaisit korjata tai uudistaa? Varaa aika RESTYLE-ompelimoon alla olevan linkin kautta!

RESTYLEä pyörittää Maria ’Mia’ Holm, joka on ammattitaitoinen ompelija ja omaa runsaasti kokemusta kierrätystekstiilialalta. RESTYLE tarjoaa apua kaikkeen juhla- ja työvaatteiden uudelleensuunnittelusta markkinointiin ja luentoihin kestävyydestä ja kierrätystaloudesta.

RESTYLE toimi useiden vuosien ajan Vaasan keskustassa, mutta muutti takaisin kotiin Kuniin syksyllä 2023. Tällä hetkellä yritystä pyöritetään Mian kotitoimistosta Mustasaaren Kunissa, ja vierailut ovat mahdollisia vain ajanvarauksen kautta.

Onko sinulla vaatteita, jotka haluaisit teettää uudelleen tai muokata? Vaatteita, jotka eivät istu kunnolla tai joissa on jokin yksityiskohta, jonka haluat lisätä tai poistaa? Varaa aika ompelimoon!

Onko sinulla rikkoutuneita vaatteita, jotka tarvitsevat rakkautta? Varaa aika ompelimoon saadaksesi ammattilaisten apua kaikkeen, kuten rikkinäisiin vetoketjuihin, reikiin ja repeytyneisiin saumoihin.

Käy verkkokaupassamme, josta löydät vaatehoitotuotteita, joiden avulla voit helposti huolehtia ja pidentää vaatteidesi käyttöikää kotona.

TAVALLISET OMPELPALVELUT:

 • ISTUVUUS– istuvuuden säätö vaatteisiin omien mittojesi mukaan
 • KORJAUKSET – näkymättömät tai näkyvät korjaukset kaikissa vaatteissa, vetoketjujen vaihdot
 • LYHENNYKSET– pituuden säätö housuille, hameille, mekoille, takeille
 • JUHLAMEKOT – kavennus, levennys, helmauksen säätö, mallimuutokset
 • HÄÄPUVUT – kavennus, helmauksen säätö, mallimuutokset
 • MIESTEN PUVUT– hihan ja lahkeen pituuden säätö, vyötärön kavennus, lahkeen kavennus
 • TYÖVAATTEET – vahvistukset, vetoketjujen vaihdot, korjaukset
 • KODINTUOTTEET – verhosuunnittelu ja muut kodintekstiilit omien mittojen mukaan
 • YRITYKSILLE – räätälöity ompelu, vuokraa ompelija päiväksi/viikoksi/kuukaudeksi. Kysy tarjous!

TEE NÄIN

 1. Varaa aika klikkaamalla linkkiä.
 2. Pese vaatteesi. Sekä käytetyt että uudet vaatteet tulisi pestä terveydellisistä syistä.
 3. Vieraile ompelimossa sovittuna päivänä ja aikana. Katsomme yhdessä, mitä tarvitsee ommella, sovitamme tarvittaessa ja sovimme noudon ajankohdan.
 4. Nouda vaatteesi sovittuna aikana ja maksa tilaus.

Muista! Jos sovitus koskee juhlamekkoa, tarvitset mukaasi oikeat kengät ja alusvaatteet, jotka tullaan käyttämään mekon kanssa! Ilman niitä sovitusta ei voida suorittaa, ja uusi aika täytyy varata.

Varausmaksua EI hyvitetä, jos vaatteet eivät ole pesseet vierailun aikaan eivätkä niitä voida vastaanottaa. Varausmaksua ei myöskään hyvitetä, jos vierailu peruutetaan alle 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Jos työn hinta ylittää varausmaksun, se maksetaan noudon yhteydessä pankkikortilla.

Info ennen vierailua

Huomioithan, että yritykseni toimii kotitoimistosta käsin, joten vierailut ovat mahdollisia vain etukäteen sovittuina aikoina! Sovittuna päivänä ja aikana tervetuloa osoitteeseen Rönnviksvägen 171, 66580 Kuni, Mustasaari. Se on harmaa talo kivenmuurin takana, aivan valtatie 8:n vieressä. Soita ovikelloa terassin ovelle sovittuna aikana. Ajomatka Vaasan keskustasta pohjoiseen Kunin suuntaan kestää vain 15-20 minuuttia. 

 1. Avaa varausten tekemisohjelma täällä kotisivuillamme, valitse sinulle sopiva aika ja tee varaus. Varausmaksu 20 € maksetaan aina varauksen yhteydessä.
 2. Pese vaatteet. Sekä käytetyt että uudet vaatteet tulisi pestä ennen ompelu terveydellisistä syistä.
 3. Vieraile ompelimossa sovittuna päivänä ja aikana. Osoite on Rönnviksvägen 171 66580 Kuni, Mustasaari. Soita terassioven ovikello.
 4. Katsomme yhdessä, mitä tarvitsee ommella, sovitamme tarvittaessa ja sovimme noudon ajankohdan.
 5. Nouda vaatteesi sovittuna aikana ja maksa tilaus.

HUOM! Varausmaksua EI hyvitetä, jos vaatteet eivät ole pesseet vierailun aikaan eivätkä niitä voida vastaanottaa. Varausmaksua ei myöskään hyvitetä, jos vierailu peruutetaan alle 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Jos työn hinta ylittää varausmaksun, se maksetaan noudon yhteydessä pankkikortilla.

MUISTA, jos sovitus koskee juhlamekkoa, tarvitset mukaasi oikeat kengät ja alusvaatteet, jotka tullaan käyttämään mekon kanssa! Ilman niitä sovitusta ei voida suorittaa, ja uusi aika täytyy varata. Koeajon yhteydessä sovimme noutopäivästä ja -ajasta. Jätetyt ompelutyöt tulee noutaa ja maksaa sovittuna päivänä. Noutamattomat työt säilytetään 2 viikkoa, jonka jälkeen maksamattomasta työstä lähetetään lasku perintään.

Työskentelen AINOASTAAN pestyjen tekstiilien kanssa terveyssyistä! Kaikki vaatteet ja tekstiilit, myös vasta ostetut, tulee OLLA AINA pestyjä, jotta ne voidaan ottaa vastaan ompelimoon. Jos olet varannut ajan ja saavut pesemättömien vaatteiden kanssa, niitä ei oteta vastaan, eikä varausmaksua palauteta.

Miksi?

 1. Hygienia: Vaatteiden pesu ennen vierailua varmistaa, että ne ovat puhtaita ja hygieenisiä ompelijalle käsiteltäviksi. Se on kunnioittava ele henkilöä kohtaan, joka työskentelee vaatteiden parissa.

 2. Likaisuuden ja hajujen välttäminen: Pesemättömillä vaatteilla voi olla likaa ja hajuja, jotka voivat olla epämiellyttäviä käsitellä ja työskennellä. Mahdolliset tahrat voivat myös kiintyä pysyvästi vaatteeseen silityksen aikana.

 3. Laatu ja istuvuus:> Pesu voi auttaa estämään tulevia kutistumisia tai muodonmuutoksia tehtyjen muutosten jälkeen, erityisesti jos vaatteet sisältävät puuvillaa tai muita materiaaleja, jotka voivat kutistua pesussa. Vaatteiden peseminen ennen sovitusta voi antaa ompelijalle tarkemman kuvan siitä, miten vaatteet istuvat päälläsi, ja näin vältetään myös vaatteiden kutistuminen ja liian pieneksi muuttuminen.

 4. Työturvallisuus: Uudet pesemättömät vaatteet sisältävät suuria määriä terveydelle haitallisia ja allergisoivia kemikaaleja eivätkä niitä tulisi koskaan käyttää suoraan iholla tai käsitellä ompelijan toimesta ennen ensimmäistä pesua. Ammattimaisille ompelijoille ja räätäleille on tärkeää työskennellä puhtaassa ja hygieenisessä ympäristössä varmistaakseen heidän terveytensä ja turvallisuutensa.

Siksi on hyvä käytäntö pestä vaatteet aina ennen ompelijan tapaamista varmistaaksesi, että työympäristö on hygieeninen ja ompeluprosessi sujuu mutkattomasti. Kiitos osoitetusta kunnioituksesta!

Vakiokorjaustöissä kuten esimerkiksi vetoketjujen vaihdossa ja helman lyhennyksissä noudatan kiinteitä hintoja. Istuvuusmuutosten hintojen laskemiseksi vaatteet täytyy AINA SOVITTAA ENSIN, en valitettavasti pysty antamaan hinta-arvioita sähköisesti. Muiden ompelutöiden tuntiveloitus on 55 €/h ja kotikäyntien/ konsultaatioiden tuntiveloitus on 80 €/h, sisältäen 24 % ALV:n. Hinnan enimmäismäärä ilmoitetaan aina vaatteiden jättämisen yhteydessä.

Vastaanotan VAIN ennakkoon varattuja asiakkaita, koska ompelimo sijaitsee kotonaani.

Klikkaa yllä olevaa ajanvaraussivun linkkiä nähdäksesi saatavilla olevat vapaat ajat.

Varauksen yhteydessä peritään aina 20 € varaustaksa, joka vähennetään loppusummasta.

Vuorokauden sisällä tapahtuvasta pienempien töiden pikatoimituksesta veloitamme vakiohinnan lisäksi 30% edellyttäen, että meillä on aikaa ja mahdollisuus tehdä työ. Yleensä tavallinen toimitusaika on 1-2 viikkoa, koska meillä on yleensä 50-100 asiakasta jonossa. Tarvitsetko vaatteet tiettyyn päivämäärään mennessä? Kerro meille vaatteen tuomisen yhteydessä, ja voimme saada sen tehtyä. Suuremmat työt, kuten juhla- tai hääpuvut, toivomme sinun tuovan meille 1-2 kuukautta etukäteen.

RESTYLEN MUUT PALVELUT

PALVELUT YRITYKSILLE

Vuokraa markkinointi- tai vaatekonsultti päiväksi, viikoksi tai osa-aikaisesti. Kysy tarjous osoitteesta hello@restyle.fi

KURSSIT JA LUENNOT

Kiinnostavatko koulunne, yhdistyksenne tai vaatekauppanne kestävä muoti, materiaalitietämys ja kiertotalous? Järjestän myös vaatehoitokursseja ja työpajoja. Kysy tarjous osoitteesta hello@restyle.fi.

Kautta toisen yritykseni, RESTYLE Marketingin, autamme yrityksiä kestävän kehityksen viestinnässä ja sosiaalisen median hallinnassa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kysy tarjous osoitteesta team@restylemarketing.fi

OTA YHTEYTTÄ MIAAN

Lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@restyle.fi. HUOM, vierailut vain ajanvarauksella!

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!