Probiotic Odour Remover -vaatesuihke

Probiotic Odour Remover -vaatesuihke vaatteille ja kengille on luonnon inspiroima hajunpoistaja, joka koostuu luonnollisista ainesosista ja probioottisista bakteereista. Probiotic Odour Remover -vaatesuihke on suunniteltu suojaamaan vaatteita ja jalkineita ikäviltä hajuilta sekä poistamaan ne. Sen probiootit auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja hillitsevät hajuja muodostavien bakteerien kasvua.

Probiotic Odour Remover -vaatesuihke vaatteille ja kengille ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai muita tarpeettomia ainesosia. Se on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Allergia- ja ihotautilääkäreiden hyväksymä.

KÄYTÄ SEURAAVASTI:
Ravista ennen käyttöä. Suihkuta hajunpoistajaa suoraan vaatteen tai kengän pinnalle ja anna kuivua. Toista tarvittaessa.

VINKKI! Jos haluat lisätä vaatesuihkeeseen tuoksun, voit laittaa muutaman tipan eteeristä öljyä suoraan pulloon ja ravistaa. Jos haluat voimakkaamman tuoksun, lisää eteeristä öljyä. HUOM! Kokeile suihketta ensin huomaamattomaan kohtaan herkissä tekstiileissä.

Ainesosat: vesi, alkoholit, sinkkidirisinoleaatti, kompleksinmuodostajat, liuottimet, denaturointiaine, mikro-organismit
Koko: 200ml
Valmistaja: Probiotic Craft, Vilna, Latvia

14,00

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Probiotic Odour Remover -vaatesuihke”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!