Merkki: Kent Brushes
Koko: 2,5 / 3,5 x 22 cm
Materiaali: Tumma ja vaalea sianharjas, Mahonki
Valmistusmaa: Iso-Britannia

Kent CP6 – Pehmeä vaateharja

Kent CP6 vaateharjalla voi korvata tarrarullan ja pidentää vaatteiden pesuväliä. Sillä saa poistettua pölyn, karvat, irtonukan ja kuivuneet tahrat vaatteista ja muista tekstiileistä. Hyvin pidettynä Kent-vaateharja kestää vuosikymmeniä.

Kent CP6 vaateharja on parasta, mitä voi hankkia neuleiden hoitoon. CP6-vaateharjalla voi siistiä ja huoltaa hellävaraisesti hienoimmatkin merino- ja kashmirvillaneulokset. CP6-vaateharja sopii myös mohairsekoiteneulosten hoitoon ja riittääkin usein yksinään silottamaan mohairneuloksen pinnan, jolloin varsinaista mohairharjaa ei tarvita.

Hellävaraisuutensa ansiosta Kent CP6 vaateharja on hyvä ensiharja, sillä sitä voi käyttää monipuolisesti myös muille materiaaleille. Pölyn irtoamista voi tehostaa suihkauttamalla käsiteltävälle pinnalle vettä ennen harjausta.

Vaateharja puhdistetaan sille tarkoitetulla Redecker Brush Comb puhdistuskammalla. Puhdistus säilyttää harjan tehokkuuden ja ehkäisee eri väristen kuitujen siirtymistä vaatteesta toiseen.

Katso myös: Kent CC20 Double -vaateharja sopii paksujen ja kestävien materiaalien, kuten erilaisten villa- ja denimkankaiden huoltoon.

44,00

Merkki: Kent Brushes
Koko: 2,5 / 3,5 x 22 cm
Materiaali: Tumma ja vaalea sianharjas, Mahonki
Valmistusmaa: Iso-Britannia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kent CP6 – Pehmeä vaateharja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!