Ompelimo VAASA

RESTYLE by Mia on ompelimo Vaasassa, ja täällä sinua auttavat alueen parhaat ompelijat kaikenlaisien vaatetusongelmiesi kanssa. Ompelimo RESTYLE on erikoistunut muokkauksiin ja korjauksiin aina hääpuvun muutoksista nahkatakin vetoketjunvaihtoon. Liikkeestämme löydät ekologisia tekstiilien huoltotuotteita, RESTYLEn oman vaatemalliston sekä pellavaverhoja.

Löydät RESTYLE ompelimo osoitteesta Pitkäkatu 28-30, tervetuloa käymään!

Palvelumme:

NAISTENVAATTEET

Ompelemme, muokkaamme ja korjaamme kaiken hääpuvuista arkivaatteisiin.
Tuo puhtaat vaatteesi meille ja kerromme sovituksessa mitä muutoksia voimme tehdä.

MIESTENVAATTEET

Ompelemme, muokkaamme ja korjaamme puvut, farkut, nahkatakit, moottoripyörävaatteet ja paljon muuta.
Saat tekstiviestin, kun työ on valmis noudettavaksi.

Mukavat, monikäyttöiset naistenvaatteet, jotka on suunniteltu ja ommeltu meillä Vaasassa. Mahdollisuus räätälöidä pituus ilman lisäkustannuksia.

KONSULTOINTI

Työskenteletkö vaatteiden tai muiden tekstiilien parissa ja koet, että tarvitset parempia työkaluja myynnin kehittämiseen? Varaa asiantuntijoiltamme koulutus  verhosuunnittelusta tai vaatteiden istuvuudesta. Pyydä tarjous!

Huolehdi vaatteistasi oikein, ja ne kestävät kauemmin. Meiltä löydät KENT-vaateharjat, nypynpoistajat, tahranpoistoaineet ja ekologiset pesuaineet.

Ajattomat verhot räätälöityinä ikkunoidesi mittojen mukaan. Valitse klassisesta pellavamallistostamme tai tule tutustumaan laajaan tilauskangasvalikoimaamme.

Kun päätät korjauttaa vaatteesi uusien ostamisen sijaan, teet ympäristötietoisen valinnan samalla kun tuet paikallista käsityötä!

Autamme asiakkaitamme kaikenlaisissa vaatepulmissa tarjoamalla Slow Fashion -kokonaisuuden, joka sisältää kaiken ompelusta, korjauksista ja vaatehuoltotuotteista aina uusiin naisten vaatteisiin ja sisustustekstiileihin.

Teemme työtämme suuresta rakkaudesta ympäristöön. Intohimonamme on kannustaa ihmisiä eettisempään ajatteluun tekstiili- ja vaatekulutuksen suhteen sekä innostaa mieluummin korjauttamaan vanhaa kuin ostamaan uutta.

Vaatteiden korjauttaminen uusien ostamisen sijaan on ympäristötietoinen ja kestävä päätös, joka tukee myös paikallista käsityötä.

YLLÄTÄ YSTÄVÄSI LAHJAKORTILLA!

Tutustu suuntaa-antavaan hinnastoomme täällä. Jotta voimme laskea istuvuuteen liittyvien muutostöiden hinnan, vaatetta on aina ensin sovitettava, emmekä siksi voi antaa näistä hinta-arvioita sähköisesti. Tavallisimmissa töissä, kuten vetoketjunvaihdoissa ja helman lyhennyksissä, noudatamme kuitenkin kiinteitä hintoja. Tuntiveloitus muista ompelutöistä on 50€/h ja kotikäynneistä/konsultoinnista 70€/h sis. ALV 24%. Hinta ilmoitetaan aina työn vastaanottamisen yhteydessä.

Tervetuloa meille kun olemme auki. Ajanvarausta ei tarvita. Jos haluat muokata tai korjauttaa vaatteesi, tuo vain pestyt puhtaat vaatteesi meille ja me kerromme mitä niille voi tehdä. Hinta ilmoitetaan aina ennen ompelua. Jos vaatteet on sovitettava, meillä on kolme sovitustilaa. Muista ottaa mukaan asuun kuuluvat kengät ja alusvaatteet sekä varaa tarpeeksi aikaa sovitukseen. Kun ompelutyö on valmis, saat tekstiviestin. Työ maksetaan noudon yhteydessä.

Kyllä. Voimme käsitellä vain puhtaita tekstiilejä. Vaatteet tulee aina pestä ja niiden taskut tyhjentää ennen kuin tuot ne meille.
Emme vastaa taskuihin jätetyistä tavaroista.

Ei. Haluamme, että palveluitamme on helppo käyttää. Tervetuloa meille milloin vain kun olemme auki. Otamme vastaan myös hääpuvut ja muut juhlavaatteet ilman ajanvarausta, muista vain ottaa mukaan asuun kuuluvat kengät ja alusvaatteet sovitukseen.

Vuorokauden sisällä tapahtuvasta pienempien töiden pikatoimituksesta veloitamme vakiohinnan lisäksi 30% edellyttäen, että meillä on aikaa ja mahdollisuus tehdä työ. Yleensä tavallinen toimitusaika on 1-2 viikkoa, koska meillä on yleensä 50-100 asiakasta jonossa. Tarvitsetko vaatteet tiettyyn päivämäärään mennessä? Kerro meille vaatteen tuomisen yhteydessä, ja voimme saada sen tehtyä.
Suuremmat työt, kuten juhla- tai hääpuvut, toivomme sinun tuovan meille 1-2 kuukautta etukäteen.

Kyllä. Ompelemme kaikenlaisia ​​tekstiilejä paitsi turkista. Meillä on yli kymmenen erilaista teollisuusompelukonetta ja koulutetut ammattiompelijat, joten voimme ommella, muokata ja korjata kaikkea hääpuvuista nahka- ja moottoripyörävaatteisiin.

Liikkeemme sijaitsee Vaasan keskustassa osoitteessa Pitkäkatu 28-30. Ovemme löytyy vastapäätä Puustellia, lähellä Tammipihaa. Pysäköintipaikkoja (myös inva) on kadulla liikkeemme edessä ja polkupyörän voi jättää Tammipihaan.
Tervetuloa meille kun olemme auki, ajanvarausta ei tarvita.

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!