RESTYLE vaatehuoltosetti

RESTYLE VAATEHUOLTOSETTI

RESTYLE CLOTHING CARE -VAATEHUOLTOSETTI SISÄLTÄÄ KAIKEN, MITÄ TARVITSET VAATTEIDEN HOITOON KOTONA. NYT OPASTAMME SINUA KÄYTTÄMÄÄN NIIN VAATEHARJOJA KUIN NUKANPOISTAJIA.

Oletko vihdoin innostunut huoltamaan vaatteitasi tai kenties saanut lahjaksi RESTYLEn vaatehuoltosetin, ja nyt mietit, että mistä aloittaa? Tämä vaatehuoltosetti-postaus on sinulle! Toivomme, että saat paljon inspiraatiota ja tietoa vaatteiden hyvästä hoidosta, ja ilostut, kun näet vaatteesi saavan uuden elämän!

grön strömsötröja hur ta hand om strömsötröjan? Klädvårsdstips klädborste noppkam RESTYLEs vaatehuoltosetti klädvårdsset

MIKSI TARVITSEN RESTYLEN VAATEHUOLTOSETTIÄ?

Kun opit huoltamaan vaatteitasi, ne kestävät paljon pidempään ja näyttävät paremmilta. Hyvin hoidetut vaatteet antavat hyvän vaikutelman. Opit arvostamaan vaatteitasi ja katsomaan niitä uusin silmin. Bonuksena säästät sekä rahaa että ympäristöä, kun voit käyttää sitä, mitä sinulla jo on.

Kun opimme huoltamaan sitä, mitä meillä on, tuemme kiertotaloutta ja hylkäämme ylikulutuksen ja pikamuodin. Vanhat vaatteet ovat kuin uusia, kun niistä poistetaan nypyt ja ne harjataan. Vielä sukupolvi sitten oli itsestäänselvyys, että jokaisessa kodissa on vaateharja tai kaksi, joilla perheen vaatteita hoidettiin – tämä on tietotaitoa, joka on nykyään melkein kadonnut.

MIKSI KÄYTTÄÄ VAATEHARJAA?

Vaateharja korvaa kertakäyttöiset tarrateippirullat ja vähentää vaatteiden pesukertoja. Vaateharja hoitaa ja puhdistaa vaatteet luonnollisesti ja kemikaalittomasti. Laadukkaalla vaateharjalla poistat helposti ja nopeasti pölyn, eläinkarvat, nukan ja kuivuneet tahrat vaatteista ja muista tekstiileistä. Vaateharja ei myöskään jätä vaatteita sähköisiksi, kuten synteettistä materiaalia olevat samettiharjat tekevät. Tiesitkö, että kertakäyttöiset teippirullat voivat jättää vaatteisiin liimajäämiä, jotka imevät itseensä vain lisää pölyä? Pahimmassa tapauksessa tämä liima voi tahrata myös vaatteet pyykissä.

MITÄ RESTYLEN VAATEHUOLTOSETTI SISÄLTÄÄ?

Setti sisältää CP6-vaateharjan ja nukkakamman ohuille materiaaleille sekä CC20-vaateharjan ja nukkakiven karkeammille materiaaleille. Mukana on myös vaateharjojen pieni puhdistuskampa. RESTYLE Clothing care -vaatehuoltosetti on monipuolinen kokoelma tuotteita, jolla huollat suurimman osan vaatteistasi ja eri materiaaleista.

Laita RESTYLEn vaatehuoltosetti esille paikkaan, missä aiot käyttää sitä, jotta sen käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Ehkä se sopii  apukeittiöön, vaatehuoneeseen, eteiseen tai jopa olohuoneeseen? Eniten tarvitun vaateharjan voi ehkä sujauttaa käsilaukkuun tai autoon? Mitä helpommin jokin on saatavilla, sen helpompaa sen käyttö on.

 

ARKIVE ATELIER NUKKAKAMPA


Arkive atelierin nukkakampa poistaa nukkaa ja nyppyjä neulepuseroista ja villakankaista. Kampa sopii erinnomaisesti ohuiden ja hienojen merino- ja kashmirneuleiden sekä sileiden villakankaiden hoitoon. Moni villavaate nyppyyntyy käytössä langan laadusta riippumatta. Alueet, jotka ovat alttiita hankaukselle, nukkaantuvat nopeasti kuten vaatteen sivu ja hihat.

Muista, että nukanpoisto kuluttaa vaatteita hieman. Harjaa vaatteesi säännöllisesti hyvällä vaateharjalla ja siten voit estää nyppyjen syntymisen helposti, eikä sinun tarvitse käyttää nukanpoistajia niin usein.

Kuinka nukkakampaa käytetään?

Käytä kampaa materiaalin pinnalla langansuunnan mukaan tai silmukoiden suuntaisesti. Neulepuseroiden käsittely on helpompaa, kun vaate asetetaan tyynylle. Pehmeä pohja pitää neuleen paremmin paikallaan ja vähentää myös painetta. Nukkakampakäsittely aloitetaan painamalla kevyesti ja lisäämällä painetta asteittain, kunnes nukka alkaa löystyä. Mieto harjaus ei riitä nukan poistamiseen. Esimerkiksi kashmirneulos saattaa vaatia enemmän painetta kuin tavallinen merinovillaneulos.

Jos olet epävarma nukkakamman sopivuudesta materiaalille, kokeile sitä ensin vaatteen nurjalta puolelta. Harjaa vaate nukanpoiston jälkeen laadukkaalla vaateharjalla. Harjaus saa kuidut laskeutumaan ja asettumaan. Arkive Atelier nukkakampa sopii mainiosti käytettäväksi Kent CP6 -vaateharjan kanssa.

 

NUKKAKIVI

nukkakivi noppsten nukanpoistaja restyle ompelimo vaasanukkakivi noppsten nukanpoistaja restyle ompelimo vaasa

Nukkakivi on tehokas työkalu nukan poistamiseen käsin karheista ja pörröisistä villakankaista. Nukkakivi sopii erityisen hyvin paksuille villakankaille sekä lampaanvillaa ja mohairia sisältäville vaatteille. Muista, että nukanpoisto kuluttaa vaatteita hieman. Harjaa vaatteesi säännöllisesti hyvällä vaateharjalla ja siten voit estää nyppyjen syntymisen helposti, eikä sinun tarvitse käyttää nukanpoistajia niin usein. Jos olet epävarma nukkakiven (tai -kamman) sopivuudesta materiaalille, kokeile sitä ensin vaatteen nurjalta puolelta.

Kuinka nukkakiveä käytetään?

Nukkakivi toimii parhaiten hankaamalla kiveä neulepinnalla silmukoiden suuntaan. Aloita ensin kevyesti ja lisää painetta tarvittaessa, kunnes nypyt ja nukka irtoavat. Viimeistele suihkuttamalla vaatteeseen hieman vettä ja harjaa vaatteen pinta sileäksi laadukkaalla vaateharjalla. Kivestä irtoaa aina käytön aikana vähän kivipölyä, jonka saa pois harjaamalla.

 

KENT CP6 -VAATEHARJA

kent vaateharja neule hoito
Kent CP6 -vaateharja on erinomainen valinta ensimmäiseksi harjaksi, sillä sitä voi käyttää sitä kaikkeen neulepuseroista ja huiveista miesten pukuihin. CP6 on parasta, millä voi huolehtia vaatteistaan! Käytä CP6-vaateharjaa jopa kaikkein hienoimpien merino- ja kashmirpuseroiden siistimiseen ja hoitamiseen. Tavallisetkin villapaidat tulee harjata käyttökertojen välillä. Harjaus poistaa neuleeseen päivän aikana kertyneen pölyn ja estää nypyn muodostumisen. Harjan on valmistanut Kent Brushes Iso-Britanniassa. Harjakset ovat tummaa ja vaaleaa siankarvaa ja varsi mahonkia.

Käytä CP6-vaateharjaa näin:

Levitä vaate tasaiselle pinnalle tai tyynylle. Harjaa ylhäältä alas langansuuntaan. Voit kevyesti suihkuttaa vaatteen vedellä ennen harjaamista, jotta pöly ja kuidut irtoavat entistä helpommin. Puhdista harja käytön jälkeen nukasta ja pölystä puhdistuskammalla.

 

KENT  CC20 -VAATEHARJA


Kaksipuolinen Kent CC20 -vaateharja sopii erinomaisesti paksujen ja kestävien materiaalien kuten erilaisten villa- ja denimkankaiden puhdistukseen ja huoltoon.  Harjan lyhyempi harjaspuoli poistaa tehokkaasti irtonaisen nukan ja puhdistaa kuivuneet tahrat esimerkiksi takin saumoista tai housujen lahkeista. Harjan pidempi harjaspuoli poistaa pölyn ja siloittaa tekstiilin pinnan. Harjan on valmistanut Kent Brushes Iso-Britanniassa. Harjakset ovat tummaa siankarvaa ja varsi kirsikkapuuta.

Käytä CC20-vaateharjaa näin:

Levitä vaate tasaiselle pinnalle tai tyynylle. Aloita harjaamalla kuivuneet tahrat pois harjan lyhyemmällä puolella. Harjaa sitten koko vaate ylhäältä alas langansuuntaan harjan pidemmällä puolella. Voit kevyesti suihkuttaa vaatteen vedellä ennen harjaamista, jotta pöly ja kuidut irtoavat entistä helpommin. Puhdista harja käytön jälkeen nukasta ja pölystä puhdistuskammalla.

 

PUHDISTUSKAMPA


Redecker -puhdistuskammalla voi puhdistaa vaateharjan. Kun olet käyttänyt vaateharjaa, huomaat, että se jättää harjaksiin nukkaa ja nöyhtää, jota on vaikea poistaa käsin. Käytä tätä pientä kampaa vaateharjojen puhdistamiseen, ja ne kestävät vuosikymmeniä. Puhdistus pitää harjan tehokkaana sekä estää eriväristen kuitujen siirtymisen vaatteesta toiseen. Bonus! Toimii yhtä hyvin hiusharjan puhdistamiseen!

 

VAATEHUOLTO TARKISTUSLISTA:

  1. Harjaa ja tuuleta vaatteet päivittäisen käytön jälkeen.
  2. Poista tahrat mahdollisimman nopeasti – konepesu vain, kun koko vaate on likainen.
  3. Onko vaatteessa reikiä vai eikö se istu hyvin? Kerää puhtaat vaatteet korjausta varten yhteen paikkaan.
  4. Nukkaa ja nyppyä? Kerää yhteen puhtaat vaatteet, jotka tarvitsevat huoltoa.
  5. Vietä vaatehuoltopäivä: harjaa huolella ja poista nypyt.
  6. Käy korjauspino läpi tai vie se ompelijalle.

Subscribe To Our Newsletter

Hello Restyler, sign up and join our journey towards sustainable fashion!